Totalrenovering og ombygning af hus​

Er pladsen blevet for trang i boligen efter familieforøgelsen, eller er der pludselig for mange eller for små rum i forhold til behovet, kan en ombygning eller en totalrenovering være nødvendig.

Hos Høgedals Tømrerfirma ApS udfører vi ombygning og totalrenovering af mange forskellige typer boliger og lejligheder i Roslev, Mors, Skive og omegn, hvad end der er tale om en mindre eller større 

renoveringsopgave.

Mange muligheder med ombygning

En ombygning er et bredt begreb og kan være alt fra udvidelse af køkken og stue til sammenlægning eller opdeling af værelser. Uanset hvilke behov og ønsker jeres familie har, kan vi være behjælpelige fra start til slut i hele byggeprocessen.

Vi kan eksempelvis tilbyde vores ekspertise allerede i idefasen, inden en totalrenovering eller ombygning går i gang. ​

Her kan vi rådgive i, hvad der er muligt med lige præcis jeres bolig, ligesom vi kan give gode råd og kreative ideer til planløsning og til, hvordan I bedst muligt udnytter boligens kvadratmeter.​

Derudover kan vi med vores mangeårige erfaring og ekspertise tilbyde totalrenovering i højeste kvalitet. Vores medarbejdere er alle dygtige og fagkyndige tømrere, der med kreativt sind og stor sans for kvalitet udfører et solidt og smukt æstetisk håndværk i højeste kvalitet.

Hvad koster totalrenovering af hus?

Prisen for en totalrenovering er meget individuel og afhænger blandt andet af jeres ønsker og hvor omfattende, jeres renovering er.

Ønsker du en konkret pris, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle om dine ønsker. Så giver vi et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 22 82 42 42 eller skriv til vores e-mail info@kimhoegedal.dk.

​​

Høgedals Tømrerfirma ApS • Holmgårdsvej 10, 7870 Roslev • Tlf: 22 8​2 42 42 • CVR: 32944108 • E-mail: info@kimhoegedal.dk