Tagrenovering og andet tagarbejde udføres​

​Trænger taget til en udskiftning eller besigtigelse, er du meget velkommen til at kontakte os hos Høgedals Tømrerfirma ApS for råd og vejledning. 

Vi udfører professionel tagrenovering for kunder i områderne omkring Roslev, Skive og Mors.

Vi udfører alle former for renovering af tag, og vi udfører udelukkende kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi lægger vægt på det gode og æstetiske håndværk, og vi er altid klar med kreative og anderledes løsninger.

Få efterisoleret i forbindelse med din tagrenovering

I forbindelse med en tagrenovering eller en tagudskiftning kan det i mange tilfælde også være aktuelt at kigge på efterisolering. Herved kan der være en økonomisk gevinst på varmekontoen fremover. 

Det kan du læse mere om hos vores samarbejdspartnere:​

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på tagrenovering afhænger blandt andet af størrelsen på taget, samt hvilken type tag der skal lægges på. Der er for eksempel forskel på, om du vælger et nyt tag i tegl, eternit, beton eller stål.

Ønsker du en konkret pris på dit nye tag eller din tagrenovering, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 82 42 42 eller e-mail info@kimhoegedal.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.​​

Høgedals Tømrerfirma ApS • Holmgårdsvej 10, 7870 Roslev • Tlf: 22 8​2 42 42 • CVR: 32944108 • E-mail: info@kimhoegedal.dk